11. syyskuuta 2011

äitiyspakkaus

Heiii!
Mulle tuli tiistaina äitiyspakkaus postiin, ja multa pyydettiin pientä juttua siitä tänne :) Itse tykkäsin tän vuoden pakkauksesta tosi paljon.

Värit oli suhteellisen neutraaleja, tosin jos haluaa jostain napista, niin ehkä hieman ns.poikaväriä oli enemmän.. Mutta itse tykkäsin kaikesta mitä siellä oli :) 
En nyt ala ottamaan kuvia jokaisesta asiasta mitä siellä on, joten tässä teille linkki Kelan sivuille, jossa on aika monipuolinen kuvaus ko.pakkauksesta.
Otin pari kuvaa omista lemppareista..
 2 ihanaa bodya. Toi laivabody on mun miekkosen lemppari koko pakkauksesta, matruusi kun on.. :D
 Ja lisää söpötyksiä, etenkin toi myssy <3

Mulla on yleensä tähän aikaan ( 12-14 ) tosi heikko olo, oisko mun aamupahoinvointi alkanut? Ihanaa, kuitenkin, että ei oo sitä 24/7 pahoinvointia, thank god ! Ja tänään sit ekaa kertaa heräsin vasen käsi puutuneena, enkä ees nukkunut sen päällä. Ja tää tapahtu ensin yöllä, ja sit viel aamulla. Lisäks tietysti närästi aivan jumalattomasti..
Kun toi poikkis oli nyt kotona niin se otti mun masusta kuvan, laitan sen tähän nyt. Nyt on siis viikkoja kasassa 26+3. Maha näyttää vähän pienemmältä mitä se on, koska pidän tossa käsiä ylhäällä ja sit ku on tää musta vaatetus, en todellakaan ota kuvaa ilman paitaa : D Ainakaan nettiin... Hahaa.

Vielä siis joku 13viikkoa jäljellä, saa nähä millanen pallo tosta loppujen lopuks muodostuu.... : D Nyt meen makuulle, että pysyis toi aamupala sisällä. HEIDO.

Marianne

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Haha, katoin tuolta KELAn sivuilta noita juttuja - miksi siellä on kortsuja siinä pakkauksessa mukana? :D Suloisia vaatteita kuitenkin!

Marianne kirjoitti...

Laura: Joo siel oli joku 6 kortsuu :P Kai se on lähinnä sen takii, et ei oo mitään ehkäsyy heti synnytyksen jälkeen... Joo noi vaatteet on kyl ihania <3