15. helmikuuta 2011

e.l.f -tilaus !

Moiii. :)
Meninpä sitten viime viikolla tilaamaan eyeslipsface:lta hieman meikkejä, ihan yleisen kiinnostuksen vuoksi. Oon kuullu, että nää on laadukkaita eikä todellakaan oo hinnalla pilattuja. Ja jo tänään postimies toi mulle tän paketin :) Postarit tais olla joku 4euroa, ja meikit makso yhteensä joku 38euroa, ei paha...Tilasin vähän kaikkea, jotta pystyin luomaan jonkunlaisen käsityksen näistä... Vielä on kylläkin testaus edessä.. :)



TÄSSÄ KIINNOSTAVIMMAT: 

Noi on ne jotka menee ekana testaukseen :))
Ylhäällä vasemmalla: Studio Make-Up Mist "The lightweight, comfortable and alcohol free formula improves makeup wearability and prevents color from running or fading" Ja sitten perus meikinpohjustusvoide. 4euroa ja 6,5euroa
Oikealla: Kaksi sivellintä.. Irtopuuterille ja peitevärille. 1,70euroa kappale
Alhaalla vasemmalla: Mineraali peiteväri, 4euroa
Oikealla: Erilaisia luomi- ja korostusvärejä :) Olivat 1,70€/tsibale :)

En malta odottaa, että pääsen kunnolla testailemaan näitä. Ja toimitus oli todella nopea, ja maksukin onnistui luottokortilla turvallisesti =) JEE!

Tänään tuli myös Nellyltä pieni paketti :)

Eli tekokynnet (öö...), helmet ( tupla-öö ?????) ja kuumuussuoja :) Ja Olivia sekä Trendi tuli tänään ! Aion säästää ne kuitenkin perjantaista junamatkaa varten. Luvassa 4 tuntia junassa 8kk- mopsin kanssa, w
ohoo !
Mukana oli myös tällainen hamonen, joku heräteostos, mutta ihan nätti.
Only, 8,5€...


Laitankin sitten varmaan jo seuraavaan postaukseen näitä elf-testituloksia, pysykääpä kuulolla! :)

Ps. Kävin tänään hammaslääkärissä, ja sain siellä selville, että mun yks hammas on kasvanut ikenen sisään, nice !! Leikkaus ensi tiistaina, jeee, jotain mitä odottaa ! :)))

Marianne

2 kommenttia:

saya kirjoitti...

ihania meikkejä! :>
JA VÄHÄN SASSELI ON ISO :O
cant wait to see u ! ♥

Marianne kirjoitti...

saya: kiitttttooos <3 nii Sasseli on jo iso piski : D jep, kiva nähdä <3