6. maaliskuuta 2011

titti dii

Tasan kahden viikon päästä olen siis lähdössä Lontooseen.... En malta odottaa ollenkaan :( Haluun käydä kaikissa kivoissa kaupoissa, ihan vaikka vaan katselemassa. Luulen kyllä, että mukaanikin tarttuu jotain, ihan vaan senkin takia, että lähden sinne hurjan SHOPPAILIJA-LAURAN kanssa. Hahaha : D

Toiseen asiaan.... Olen kärsinyt iho-ongelmista ainakin sieltä 13-vuotiaasta asti. Olen syönyt monia antibioottikuureja, ja Roaccuttaninkin kerran. Nyt ihoni alkoi taas oireilemaan, vaikkakin lopetin Roa-kuurin vasta noin pari vuotta sitten.. Olen saanut todellakin jo tarpeekseni, ja tiedän, ettei omaan ihooni auta mikään muu kuin lääkitys. Ajattelin ensin kuitenkin kokeilla jotain mikä ei ole niin raskas kuin lääkekuuri, joten kipasin apteekkiin hakemaan Elivon Kirkas Iho -kapselit.
Näitä söin siis 40 päivää suunnilleen. Nämä vaikuttivat ainakin sen verran, että kaikki p-aska ihostani nousi ihon pintaan finneinä. Jee.. Varasin suoraan ajan ihotautilääkärille, ja sain taas antibioottikuurin. Roaa en uskaltanut ottaa ihan vielä uudestaan. Syön Tetralysal- antibioottia nyt siis ainakin kesäkuuhun, katsotaan mitä tapahtuu.
Onko jollakin kokemusta em. antibiootista? Itse muistelisin syöneeni joskus, ja että ois ihan hyvin auttanutkin ihooni. Toivotaan parasta<3
Yhden vinkin annan niille, joilla on iho-ongelmia... Varatkaa aika ihotautilääkärille, mitkään aineet ei todellakaan auta akneen.

Nyt voin hyvillä mielin odotella kesää, jos vaikka ihokin olisi kunnossa sit. Ja Lontoon reissua :)

Ps.
Hei, kuka muuten ottaa mut töihin? Irtisanoin itseni... : D

MARIANNE

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miksi irtisanouduit? :o

Marianne kirjoitti...

Anonyymi: Siksi, koska tarvitsen lomaa, että pääsen vähäksi aikaa pois Kuopiosta, eli ihan henkilökohtasista syistä :)